HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Mit se ér a kismamapénztár

2014.09.08. 17:06 :: tizenegyker

A Savoya Parkban található Auchanban két olyan pénztár is található, melyet csak kismamáknak és kisgyermekkel vásárló családoknak tartanak fenn. Ebből az egyik mindig üzemel, ez szabály. Csakhogy az értelme az semmi, mivel itt van mindig a legnagyobb sor, és nem azért, mert áldott állapotban lévő nők, vagy kisgyerekkel vásárló szülők állnának ott.

2014_auchanpenztar.jpg

Az Auchan dolgozói lényegében letettek arról, hogy megrendszabályozzák azokat, akik jogosulatlanul állnak oda. Elegük lett az értetlenkedésből, a veszekedésekből. Pedig nagyon egyszerű lenne, aki nem állhat oda, azzal a pénztáros ne foglalkozzon. Ha meg csinálja a műsort, a biztonsági őrök helyrerakják, a biztonsági őrök, akiknek a bérét belekalkulálják a termékek árába, tehát joggal várható el, hogy meg is dolgozzanak a pénzükért.

A probléma amúgy oda vezethető vissza, hogy az utóbbi időben az Auchanban látványosan kevés pénztár üzemel, nyilván így próbálnak spórolni.

3 komment

Címkék: vásárlás auchan savoya

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr636680979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

planxx 2014.09.12. 12:52:50

Pár hete nagy pocakkal álltam be egy kismamáknak fenntartott sorba, előttem két férfi pakolta komótosan ki a bevásárlókocsit. Kérdésemre - miszerint ez nem kisgyerekeseknek, kismamáknak, kerekes székeseknek fenntartott pénztár? - a pénztáros arról tájékoztatott, hogy valójában az ilyen pénztárakhoz bárki beállhat, annyi csak a különbség a többi pénztárhoz képest, hogy itt szélesebb a folyosó, hogy elférjenek babakocsival, kerekesszékkel.

Maci65 2014.09.12. 12:57:12

@planxx: Jó nagyot hazudott. A kiírás egyértelmű.

planxx 2014.09.12. 13:05:25

@Maci65: Egyértelmű, nem egyértelmű, nekem is az a tapasztalatom, hogy senki nem veszi komolyan: sem a pénztárosok, sem a vásárlók.
süti beállítások módosítása