HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Körzeti megbízotti iroda nyílt Albertfalván

2014.09.19. 13:14 :: tizenegyker

Dübörög a kampány Újbudán. Az önkormányzati választások közeledtével megsűrűsödtek a polgármesteri szalagátvágások. Szeptember 19-én a Fehérvári út 182-190. szám alatti lakóházban, az úgynevezett Fecskeházban adtak át egy körzeti megbízotti irodát.

140919_fehervarikmb.jpg
A körzeti megbízotti szolgálat a rendőrség közrendvédelmi szolgálati ágának egyik szolgálati formája. Alapvető célja:

  • a rendőrség állandó, közvetlen kapcsolatának kialakítása és fenntartása az állampolgárokkal, a települési
    önkormányzatokkal, a helyi lakossági-, társadalmi- és gazdálkodó szervezetekkel;
  • a körzeti megbízotti szolgálat területén található településeken a rendőri jelenlét biztosítása;
  • a településeken a rendőrség hatáskörébe tartozó - külön meghatározott - helyi bűnmegelőzési, bűnüldözési, igazgatási és rendészeti feladatok folyamatos ellátása.

Az iroda a virágüzlet mellett, az önkormányzat kihelyezett ügyfélszolgálati irodájában kapott helyet. A funkciója valójában az, hogy be lehet térni panaszkodni, problémákat jelezni, már ha ott talál valakit az ember. Mert ugyebár a körzeti megbízottnak ezer teendője van a saját területén, többnyire a tűzoltóknak se viszik be a laktanyákba a tüzet.

Körzeti megbízotti iroda több is van már a kerületben, de pontos helyszíneket összefoglalóan sem az önkormányzat, sem a rendőrség honlapján nem találtam.

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr426712109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása