HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Szivatós megálló-áthelyezés Albertfalván

2016.06.16. 12:22 :: tizenegyker

Ahogy a BKK-ra tájékoztatása alapján előre jeleztük, megkezdődött a Fehérvári út feltúrása az Albertfalva kitérőnél is. Június 16-án reggeltől már javában dolgoznak a sínek felszedésén, ott, ahol május elején egy motoros vesztette életét.

A megállni tilos tábla ellenére az út szélén parkoló autókat a katasztrófavédelem lopóautója helyezte odébb. A figyelmetlen vagy éppen érdektelen sofőröket nagy meglepetés így nem fogja érni, nem úgy, mint azokat, akik tömegközlekedni próbálnak.

A villamos helyett pótlóbusz jár. A Móricz Zsigmond körtér felé vezető oldalon a szokásos helyen, a villamosmegálló magasságában lehet felszállni, ám a Városház tér felé igyekvőket már igencsak nagy meglepetés éri, ha nem figyelnek. A buszmegálló ugyanis nem a villamosmegálló magasságában, hanem a Zsombor utcai kereszteződésnél van. Így aki a Móricz felől jön, az Andor utcánál az egykori fodrászat előtt szállhat le, utána 150 méterrel az Albertfalva kitérő megállónak nevezett helyen, ám a Csurgói úttól valójában mintegy 200 méterre.

A BKK persze arra nem gondolt, hogy a Csurgói úti kereszteződésnél lévő buszmegállóhoz egy tájékoztató táblát rakjon ki, hogy figyelem, itt nem áll meg a busz, amire valójában vár. Bár azt sem értem, miért nem ott áll meg, egyelőre az építkezés nem indokolja a távolabbi megállást.

Szólj hozzá!

Címkék: építkezés bkk

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr128814288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása