HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Valamelyik gyorsétterem rablójának megtalálásához kér segítséget a rendőrség

2011.05.13. 22:08 :: tizenegyker

Az alábbi közlemény jelent meg a rendőrség honlapján:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövető 2011. május 3-án 21 óra 55 perckor a Budapest XI., Budafoki úton található egyik gyorsétterembe bement, ételt rendelt magának, majd miután azt kifizette, - feltehetően fegyverrel – megfenyegette az őt kiszolgáló alkalmazottat és a kasszában lévő pénz átadását követelte. A sértett a fenyegetés hatására átadta a kasszában lévő készpénz egy részét, majd az elkövető elmenekült a helyszínről.

Az ismeretlen tettes 20-25 év közötti, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Arca kerek, haja hullámos, barna színű. A bűncselekmény elkövetésekor hosszú ujjú, sötét kék vagy fekete színű pulóvert viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki az ismeretlen elkövetővel, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 443-5000/32-380 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést hétfőtől-csütörtökig 7:30 - 16:00, pénteken 7:30 - 13:30 óra között az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán; vagy a 107, a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A kérdés már csak az, hol történt az eset. Kapásból lehet McDonald's és Burger King is, vagy esetleg más vendéglátóhelyet értettek gyorsétterem alatt? A Budafoki út négy kilométer hosszú. Ha valaki konkrétan nem is látta a rablást, de a közleményből kiderülne a pontos helyszín, talán utólag gyanúsnak vélhetne valamit, valakit, és segíthetné a nyomozást. De nem, a rendőrség úgy tűnik, nem akar mindent megtenni a rabló elfogásért.

Szólj hozzá!

Címkék: rendőrség

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr542902035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása