HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Teltház az okmányirodában

2013.06.19. 12:36 :: tizenegyker

Esélytelen bármit is elintézni a Bocskai úti okmányirodában. Már kora délelőtt az ajtóig áll a sor, olyan szintű a tömeg, hogy a sorszámért is várni kell, nem is keveset. Az okmányiroda egyik munkatársának elmondása szerint már hónapok óta ilyen állapotok uralkodnak, és inkább egy vidéki okmányirodát ajánlott. Időpont legközelebb júliusra adható.

Na igen, Magyarország a vidék jobban teljesít.

6 komment

Címkék: okmányiroda

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr865368821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2013.06.20. 08:13:37

Na szép, én meg pont ma megyek, igaz, időpontra...

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2013.06.20. 13:16:03

@promontor: Nem volt vészes, aki időpontra megy, annak nem kell sokat várni. Viszont tényleg nagyon sokan voltak, korábban ekkora tömeget még sosem láttam itt.

Aki teheti, gondoljon időben az intéznivalójára és foglaljon időpontot! Mondjuk ez manapság egy fokkal nehezebb, mint régen, mert az ujbuda.hu-n könnyebb volt megtalálni az időpontfoglalást, mint a kormányzati portálon, de azért megoldható a dolog.

Egyébként az, hogy mikorra foglalható időpont, azt ügyfajtája válogatja, van olyan, amit a jövő héten is el lehet intézni...

G. Áron 2013.06.20. 14:24:28

Ma én is megjártam a poklot, időpont nélkül. 7:38-kor olyan sorszámot kaptam, hogy 24-en vannak előttem. Mintegy 4 óra múlva szabadultam. Sokan kisgyerekkel vártak ennyi időt. Érdemes reggel 7-re menni, akkor nagy eséllyel meg lehet úszni 2 óra várakozással. Persze a legjobb megoldás az időpont, de akkor nagyon előre kell gondolkozni.

Herr Bruder Netzwerk 2013.06.20. 15:29:19

botrány. az egyik legjobb önkormányzati üfsz volt valaha. mi a link az időpontfoglalásra?
süti beállítások módosítása