HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Szelektív hulladékgyűjtés

2011.03.23. 22:08 :: tizenegyker

Az újbudai önkormányzat a társasházak részére ingyenesen biztosítja a papír- és műanyaghulladék gyűjtésére szolgáló tárolóedényeket – adta hírül a kerületi önkormányzati lap, az Újbuda. A szelektíven gyűjtött hulladékot az FKF Zrt. hetente térítésmentesen szállítja el. A szelektív gyűjtéssel jelentős mértékben csökkenthető a hagyományos kommunális hulladék elszállítására költött összeg. Jelentkezni lehet a 372-4684-es telefonszámon.

Ugye nem szorul ez különösebb magyarázatra. Mindenki tisztában van vele, hogy az újságpapír és a PET-palackok milyen arányban teszik ki a szemetet.

2 komment

Címkék: szemét

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr582766505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herr Bruder Netzwerk 2011.03.24. 08:30:36

kérdés, a lakóközösségek meg bírják-e szervezni saját maguknak a szelektív kukákat, nálunk például teljes a töketlenség :(

Mi lesz a közterületekre kihelyezett szelektív gyűjtőkonténerekkel? Olyat is hallottam, hogy azokat viszont megszüntetik? Az nagy kár lenne, mert biztos nem a mi házunk az egyetlen töketlenkedő.
süti beállítások módosítása