HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Tömegnyomor a Röpnapon

2012.06.10. 16:22 :: tizenegyker

Az újbudai Kopaszi gát adott otthont június 10-én a Red Bull Röpnapnak. Az már délben kiderült, hogy a hely befogadóképességét alulmúlta az érdeklődés. Az autók a Budafoki úton már a Hengermalom úttól által szabálytalanul, tömött sorokban, és az Infoparkban sem volt jobb a helyzet. Gyalogosan lassan, de biztosan lehetett haladni az ekkora tömegnek nem túl széles kapun át. Akik 12 körül érkeztek, már nem nagyon reménykedhettek olyan helyben, hogy láthassanak is valamit, kellő közelségből. A problémát tetézte, hogy néhány idióta a kerékpárjával összenőve foglalta el a helyét, hiába volt külön biciklitároló. A mellékelt fénykép egy kisebb konfliktust örökített meg, természetesen a bringás csajnak állt feljebb.

A röppenés több mint félórás csúszással kezdődött, és háromnegyed kettő után egy hirtelen jött zivatar meg is tépázta az általam 10 ezer főre becsült közönséget. Ekkor ugyanis tömegével álltak fel, és vették az irányt a kijárat felé. Csupán a emberek esernyő nélküli (optimista) harmada adta fel, de ez is elég volt, hogy lássuk, a menekülési útvonal túl szűk, egy igazi baj esetén tragédiába torkollott volna a rendezvény (ennyit a menekülési tervről). A Dombóvári útra kijutott gyalogosok nem is vették igénybe a szűkös járdát, így totális közlekedési káoszt okoztak az autósoknak.

120610_kopasziropnap.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: rendezvény röpnap

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr514576953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása