HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Szexkocka a gyermeknapon

2013.05.26. 21:39 :: tizenegyker

Ezúttal kisebb, ámde mégis kellemetlen malőr mellett zajlott az újbudai gyermeknap. Tavaly a KFT zenekar tagjai nem fogták fel, hogy milyen rendezvényen lépnek fel, és a Lefejellek, köcsög! számukat nyomták, meglepő módon a tizenévesek lelkes köcsögözése mellett. Idén az egyik árus nem gondolkodott, és szexkockákat árusított.

130526_gyermeknapszexkocka.jpg

A Bikás parkban tartott gyermeknap amúgy nagyon tartalmasan telt, volt rendőrautó, tűzoltóautó, különféle programok. Egy madarászbemutató viszont kissé félresikerült, a felengedett sólymokat elzavarták a csapatba verődött varjak, így nem tértek vissza a gazdájukhoz. Egy kis malőr a Vöröskereszt baleseti bemutatójába is becsúszott: egy gázolást szimuláltak, melynél nem az eszméletlen, hanem a jajgató sérült ellátásába fogtak először.

Ismét fellépett az Irigy Hónaljmirigy, és újdonságként ByeAlexet is kifigurázták. Ugyancsak színpadra lépett Kocsis Tibor és Janicsák Veca, a másfélórás zárókoncertet pedig Wolf Kati adta. Ő számomra kellemes csalódás volt, élőben tapasztalhattam meg, milyen jól, és milyen lelkesen énekel. Viszont a koncertje félórát csúszott, így csak 19 órakor kezdődött el, amikor a levegő már nagyon lehűlt, a közönség pedig lényegében hazament, mégiscsak egy gyereknap volt.

Szólj hozzá!

Címkék: gyermeknap

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr375319341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása