HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Politikai üldözöttek

2014.09.02. 20:38 :: tizenegyker

Őszköszöntő és diákcsemege fesztivált tartottak augusztus 31-én, vasárnap a Bikás parkban. Az ember azt gondolná, hogy nyugodtan kimehet a gyerekével, és eltölthet egy kellemes napot a megújult parkban, anélkül, hogy a politika zaklatná.

A közelgő önkormányzati választások miatt sajnos a pártok is rászervezték magukat a rendezvényre. Talán még érthető, megérhető is lenne, de az már nem, hogy babakocsitolás közben leszólítsanak, és udvarias magyarázkodással vagy átlátszó indokokkal való lerázásra kényszerüljek. Az Együtt-PM és az LMP harcosai biztosan nem bírtak nyugodtan meglenni a pultjuknál.

140831_bikaspartok.jpg

Amúgy a rendezvényhez kapcsolódóan volt a hivatalos, kormányzati évnyitó is. A botrányairól elhíresült Klebelsberg Intézményfenntartó Központ számos sátorral is képviseltette magát. Enyhén szólva vicc volt olvasni az egyiken, hogy a "Jövő iskolája". Vagy kis túlzással a jövő a konténerben, összecsapott, politikai propagandával dúsított tankönyvekből tanulás, miközben az érdemjegyeket sincs hova beírni?

4 komment

Címkék: politika rendezvény bikás

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr436660311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nancsi 2014.09.03. 12:36:54

2006-ban készült propaganda tankönyv mi? Felköptök, és aláálltok, libsik - ennyi eszetek van.

Egyébként meg nem volt semmi baj se a rendezvénnyel. A gyerek örült hogy zöld és fehér lufit is kapott (LMP, Jobbik). Az meg hogy van rajta minta/felirat, az kevésbé érdekelte.

OkoskaTo:rp 2014.09.03. 13:14:42

@Nancsi: Ha valóban 2006-ban készült volna, akkor 1. nem lenne kísérleti, 2. bőven lett volna idő lektorálni, kijavítani, megfelelő minőségű ábrákkal ellátni. De te konkrétan melyik tankönyvről beszélsz a több százból? Nagy részüket ugyanis a kormány által is bevallottan tavaly óta tákolták össze, miután nem sikerült bagóért felvásárolniuk a valódi hozzáértéssel rendelkező tankönyvkiadókat.

Nancsi 2014.09.03. 13:35:43

@OkoskaTo:rp: Az Apáczai 10 évvel ezelőtt is az egyik legnagyobb hozzáértéssel rendelkező tankönyvkiadó volt. A másik meg a Nemzeti Tankönyvkiadó volt, amiből ugye az NTK lett. Azt ugye nem kell elmagyaráznom, hogy ha ez a két kiadó lefedte a tankönyv piac 60-70 százalékát, és ugye eladott példányszám után kaptak jutalékot a tankönyv írók is, akkor mely kiadóhoz mentek a tankönyv szerzők.

Nyilván mást meséltek neked DK gyűlésen, de hidd el: néha még a gyurcsány is hazudik. Ritkán, de hazudik.

gizmo26 2014.09.03. 14:26:23

@Nancsi: Ne szidjad a Ferit, Heee.....
süti beállítások módosítása