HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Nyomkarima-lazulás a Fehérvári úton

2014.09.17. 08:29 :: tizenegyker

Betegeskedett a 47-es villamos szeptember 16-án, kedden délután a Fehérvári úton. A Csonka János téri megállóban kényszerült több mint egy órát várakozni, mivel - most figyeljetek - nyomkarima-lazulása volt. A BKV szakemberei végül arra jutottak, hogy daruval megemelik a villamos elejét, és vendég forgóvázat helyeznek a kocsi alá.

140916_fehervarivillamos.jpg

A földtől elemelkedett villamos ezután utasok nélkül begurult a Budafoki kocsiszínbe (erről videó itt található). Az eset miatt csaknem másfél órán át pótlóbuszok jártak Újbuda-központ és Albertfalva kitérő között.

130219_koerberekvillamos.jpg

A nyomkarima-lazulás nem játék, 2013. február 19-én a 41-es villamos a Kőérberek és a Fülőke utca megálló között ki is siklott miatta.

Szólj hozzá!

Címkék: villamos

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr676705221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása