HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Kampánykrumpli Újbudán

2014.03.28. 10:01 :: tizenegyker

Virág elvtárs ismét Újbudára látogat és krumplit oszt. A hivatalos megfogalmazás szerint Újbuda Önkormányzata március 29-én öt helyszínen kedvezményes burgonyavásárt tart. Már nem először, most természetesen az országgyűlési választások kampányidőszakára időzítették, hogy megmutassák, a Fidesz mennyire gondol a birkanyájára.

Az előző akciót tavaly decemberben tartották. A krumpli olcsó volt, a minősége azonban hagyott kívánni valót maga után. Pontosan mutatta a kerületi lakosság elszegényedését, hogy mennyien vették igénybe a kedvezményt. Sokan egy rakás lakcímkártyával érkeztek, merthogy ezzel lehetett csak igazolni a jogosultságukat.

A múltkori kiskaput azzal akarják most bezárni, hogy mindenki csak a saját lakcímkártyájával vásárolhat. Így még nagyobb tömegre kell számítani, hiszen az egész család kénytelen elmenni. Egyesek már tervbe is vették, hogy viszik kisgyermeküket, csecsemőjüket, lakcímkártyástul.

A mostani helyszínek:

Március 29. (szombat)

8 órától

Edömér utca
Bükköny utca: a játszótér mellett
Tétényi útról nyíló zsákutca, a metrómegállóval szemben

9 órától

Gazdagréti Gazdapiac területe
Neszmélyi út 36. (Őrmezei Gazdapiac)

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr945882734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása