HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Gyanús polgárőr egyesület Újbudán

2018.06.29. 06:58 :: tizenegyker

Találkoztatok már olyan magyar polgárőr egyesülettel, melyhez ukrán oldalon kell jelentkezni? Úgy tűnik, Újbudán még ilyen is van:

„Ha szeretnél kicsit javítani a kerületed közbiztonságán és ezt önkéntes alapon vállalod egy jó csapattal, akkor várunk téged.
Nem rég alakult Polgárőr egyesületünkbe várunk a lakóhelyéért tenni vágyó embereket. Jelentkezés honlapunkon keresztül lehetséges: www.11-polgarorseg.at.ua

A bírósági adatok szerint az Eleven XI. Polgárőr Egyesület 2017 decemberében alakult. A székhelye az Andor utca 21/c-be van bejelentve. Ez egy közismert székhelyszolgáltató.

eleven.jpgMost jön csak az igazán érdekes. A bíróság honlapján megtalálható az egyesület elnökének lakcíme is. Ez egy olyan pilisi ingatlanra mutat, ami csak egy kert, ház nincs rajta.

A polgárőrségről és a polgárőri tevékenység szabályairól szóló 2011. évi CLXV. törvény szerint a polgárőr egyesület alapfeladatként a helyi közrend és közbiztonság védelme, valamint a bűnmegelőzésben való közreműködés érdekében közterületi járőrszolgálatot, figyelőszolgálatot, a közúti baleset helyszínén, valamint bölcsőde, óvoda, általános és középiskola közvetlen közelében jelzőőri tevékenységet lát el.

A polgárőr egyesület az alapfeladatokat akkor kezdheti meg, valamint végezheti, ha

a) a működési területén illetékes megyei (fővárosi) rendőr-főkapitánysággal írásbeli együttműködési megállapodást kötött, valamint

b) az Országos Polgárőr Szövetség és a területi polgárőr szövetség tagja.

A Budapesti Polgárőr Szövetség honlapján a tagszervezetek között ilyen egyesület nem szerepel.

4 komment

Címkék: polgárőrség

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr1814081057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2018.06.29. 15:52:37

Újbudán álpolgár őrköd?!
Nem oszlik a polgárőr köd!
;-)

kercsi vííí 2018.06.29. 17:19:47

Biztos jó kapcsolataik vannak az önkormányzatnál. A támogatáshoz csak ennyi kell.

Panelos 2018.06.29. 17:42:36

Nem mondhatjuk, hogy hajléktalan a vezető, mert legalább fű van alatta. :)

G. Áron 2018.06.30. 09:25:18

Rá ne kattintsatok az ukrán linkre. Ordít tőle a víruskereső!
süti beállítások módosítása