HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Kaláccsal trükközik az Auchan

2011.05.21. 19:37 :: tizenegyker

Ismét megkárosított a Savoya Parkban lévő Auchan a pékáru részlegen történő trükközésével. A sima kalács és a kakaós kalács egy rekeszben van, külsőre megkülönböztethetetlenül, viszont 20 Ft árkülönbözettel. Kivettem kettőt, talán kicsit a bal oldalhoz közelebbi részből, ahol a sima kalács van, a pénztárnál viszont a 99 Ft-os árat ütötték be, ami a kakaósé. Otthon, vacsoránál szembesültem, hogy sima kalács volt, aminek csak 79 Ft-nak kellett volna lennie. Körülbelül egy héttel később ismét arra jártam, és láttam, a helyzet változatlan. Mindenki vigyázzon!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr102922003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

városjáró · http://varosjaro.blog.hu/ 2011.11.05. 11:02:42

Még a 99 Ft is brutálolcsó. Másutt minimum 200 egy ilyan kalács - persze nem erről van szó, hanem a megtévesztésről. A pénztrárnál mit mondtak?
süti beállítások módosítása