HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Tankolj dupla pénzért az Auchanban!

2018.01.25. 14:56 :: tizenegyker

Úgy tűnik, egy újfajta akciót vezetett be a Savoya Park Auchan benzinkútja. Egyszer tankolsz, de kétszer vonják le a bankszámládról az összeget.

Másfél héten belül már másodszor történt meg egy autósnál. A kútoszlopnál bankkártyával fizetett, ott semmi gyanúsat nem észlelt. Amikor azonban a bankszámláját online megtekintette, látta, hogy a tankolás árát levonták, és ugyanazt az összeget újból zárolták.

A problémát jelezte a számlavezető bankjának, ahol elmondták, hogy a terminál és a bank is egyszerre engedélyezte a tranzakciót, ezért dupla lett. A pénz zárolását mindkét tételnél feloldották.

Hihetetlen, hogy ilyen banális hiba előfordulhat. Jól vigyázzon mindenki, aki az Auchannál tankol!

3 komment

Címkék: auchan benzinkút

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr9513602999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Solti Gábor 2018.01.25. 20:32:16

Szerintem ez a cikk elég megalapozatlan.
Mivel ha valaki utána néz egy kicsit is hogyan is működik egy ilyen befoglalásos tranzakció, alapjában megdől ez a cikk.

Vagyis pedig egy összeget zároltak a számlán, akkor az nem került levonásra, pont ezért nevezik zárolásnak.

Elég nagy paraszt vakítás!

göböly 2018.02.02. 17:20:55

Kis butuska, rosszul tudod.
Bank közleménye: Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy egyes bankkártya műveletekhez tartozó zárolások a felhasználható egyenleget csökkentik.

Bolti 2018.03.10. 07:46:37

Nekem másodszorra vont duplán, egyszer le is vonta, majd zárolta és le is vonta.... Még jó hogy a bank visszautalta a pénzt. Budaörsi auchan automata kút..
süti beállítások módosítása