HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Sajtófrontot nyitott a ZP

2011.08.25. 00:07 :: tizenegyker

Nap mint nap újabb és újabb próbálkozások a médiában a ZP üzemeltetőitől. A legújabb gyöngyszem a rendhagyó szülői értekezlet, amelyen azt bizonygatták, a Zöld Pardon micsoda egy biztonságos és kulturált szórakozási lehetőség. Ha most eltekintünk attól, hogy nyilvánvalóan kamu eseményről van szó, akkor megjegyezném, ezeknek az állítólagos szülőknek fogalmuk sincs arról, mennyire egy legalja helyről van szó, az oda látogatók bizony messze nem a fiatalok krémje. A ZP előtti parkban folyó dolgokról pedig ne is beszéljünk. De a szomszédos RIO is megér egy misét a szabálytalanul parkoló taxisokkal együtt. Ideje volt végre, hogy az új újbudai polgármester rendet vágjon.

1 komment

Címkék: szórakozás

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr723178557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kercsi vííí 2011.08.25. 21:29:11

Itt jól látható a ZP színvonalas közönsége:
index.hu/video/2011/08/24/zp_tiltakozas/
süti beállítások módosítása