HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Hallottak napja és karácsony találkozása

2016.10.27. 09:57 :: tizenegyker

A karácsony a legnagyobb keresztény ünnep a húsvét után, amellyel Jézus Krisztus születésére emlékeznek. A halottak napja szintén keresztény ünnep, az elhunyt, de az üdvösséget még el nem nyert, a tisztítótűzben lévő hívekért. Ezen a napon sokan gyertyát, mécsest gyújtanak elhunyt szeretteik emlékére, és felkeresik a temetőkben hozzátartozóik sírját. Magyarországon a halottak napja fokozatosan vált a katolikus egyház ünnepnapjából – általános, felekezetektől független – az elhunytakról való megemlékezés napjává - olvashatjuk a Wikipédia szócikkeiből, de remélem magától is mindenki tisztában van vele.

És mi a kettő közötti kapcsolat? A Savoya Parkban az Auchan munkatársai tudhatják.

161026_savoyaauchan.jpg

Az Auchan főbejáratánál tematikusan emelnek ki termékeket, például akciókhoz vagy ünnepekhez kapcsolódóan. Most durván ízléstelenre sikerült az összeállítás, ugyanis két hónappal korábban elkezdték tolni a karácsonyt, ugyanakkor mindjárt itt a halottak napja.

Az biztos, hogy a marketingest, vagy aki ezért felelős, egy hétre sarokba állítanám.

Szólj hozzá!

Címkék: auchan

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr6711842755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása