HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Újabb félresikerült útátadás

2011.10.31. 12:55 :: tizenegyker

Kisebb értetlenséget okoz az autósoknak a XI. kerületben a Bogdánfy utca. Az útfelújítás miatt egy ideig a Petőfi híd felé vezető oldal kétirányúsítva volt, míg a Budafoki út felé vezető oldalt teljesen lezárták. Jelenleg az a helyzet, hogy a forgalmi rend elviekben visszaállt, de mégsem.

Az Irinyi József utca felől érkezők maradhatnak az útpályájukon, de a másik oldalon a kétirányítás felfestése megmaradt, igaz, a középső járdaszigetre egy kötelező haladási irány tábla ki lett téve. A kétirányúsítást jelző táblák viszont kint maradtak.

Ha valaki a Budafoki út felől érkezik, akkor a felfestés és az útburkolatra rögzített kis műanyag fényvisszaverők miatt marad a szélső sávban, de útközben könnyedén el lehet bizonytalanodni, hogy akkor most van szembe forgalom, vagy nincs.

Reméljük, a táblázás és az útburkolati jelek összehangolatlansága nem végződik úgy, mint a Fehérvári út átadása.

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés útfelújítás

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr163342291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása