HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Kicsinyes trükközés az Auchanban

2012.09.03. 07:19 :: tizenegyker

A pénztárnál várja a meglepetés azokat a vásárlókat, akik a kellő körültekintés nélkül próbálnak akciós ásványvizet vásárolni a Savoya Parkban lévő Auchan áruházban. Az italos részleg szélén, a középső folyosónál mindig egy nagy kupacban ki vannak rakva a legolcsóbb, akciós ásványvizek. Felettük pedig az áruk.

Vasárnap azt tapasztaltam, hogy mindegyik akciós ásványvíz palackja 99 Ft-ba került. Csakhogy ez nem teljesen volt igaz, mert a Natur Aqua árát 109 Ft-os árát "elfelejtették" feltüntetni.

120902_auchanasvanyviz.jpg

Aki nem figyel, és a táblázás alapján azt feltételezi, hogy mindegyik ásványvíz ugyanannyiba kerül, az 10 forinttal többet fizethet palackonként, ha a Natur Aqua mellett dönt.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: vásárlás auchan

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr244748501

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hoffmann Tamás újbudai polgármester (fidesz) maga sem tudja, mit kell tennie??? 2012.09.28. 10:24:46

Ma, érthetetlen okból Újbuda lapján, hol is Hoffmann Tamás fidesz polgármester az úr, új bejegyzés született a - többek által már csak - kényszersorozásnak nevezett kötelezően önkéntesek "toborzása"-"felmérése" (GIGALOL ez a megfogalmazás) ügyében. Lás...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása