HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Újabb fideszes pénzelosztás Újbudán?

2014.03.23. 13:51 :: tizenegyker

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata ismét pályázatot írt ki civil szervezetek részére működésük és fejlesztésük támogatására. A keretösszeg 10 millió forint.

De érdemes egyáltalán az időt és pénzt pocsékolni a pályázat beadására? A tavalyi tapasztalatok alapján aligha. Az akkori pályázat kapcsán a képviselő-testületi ülésen egy LMP-s képviselő felháborodásának emígyen adott hangot: "...vagy van egy városvédő egyesület, ami kiadna egy kötetet a kerületi templomok történetéről és nem adnak egy fillért sem, ugyanakkor maximálisan támogatnak teljesen tartalomnélküli pályázatokat mondjuk olyan egyesületnél, amiknél lehet tudni, hogy Fideszes képviselők is a tagjaik, és ráadásul megpályázott összeg 100%-át."

Aki nem tudná, a képviselő-testület összetétele: Fidesz 16, MSZP 5, Jobbik 1, LMP 1 képviselő. A polgármester fideszes.

2 komment

Címkék: pályázat talicskázás

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr655875251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mikrobi 2014.03.24. 14:30:48

Konkrétan mi volt a baj tavaly?
süti beállítások módosítása