HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Rózsi a Savoya Parkban

2014.08.31. 11:33 :: tizenegyker

Tízéves fennállását ünnepelte a Savoya Park. Az egész napos fesztiválnak hirdetett esemény vérszegényre sikerült, főként azért, mert azon kívül, hogy a főbejáratnál lévő színpadon fellépések voltak, a bevásárlóközpont folyosóit nem töltötték meg különféle programokkal, csupán arcfestésre és portré rajzoltatásra volt mód.

A nap fénypontja Demjén Ferenc koncertje volt. A színpadot ezúttal nem az OBI előtti parkolóban, hanem az Auchan parkolójának nyugati felében állították fel, amely előnnyel és hátránnyal egyaránt szolgált. A tömegnek a parkolóban lévő hely kevésnek bizonyult, viszont felette a domb távolról ugyan, de jó kilátást biztosított. A másfél órás koncert a szokásosnak mondható afférokkal sikeresnek mondható: volt tömegben rosszullét, és a színpad elejénél egy állványra rakott hangláda felborulása, ami néhány méter híján agyonütött egy fotóriportert.

140830_savoyademjen.jpg

Ha már a parkolásnál tartunk, a parkoló keleti végében volt még bőven hely, mivel sokan túl előrelátóak voltak, és az OBI, valamint az Aldi parkolójában álltak meg. Utóbbinál meg is lett az eredménye, egy cserbenhagyásos autómeghúzás biztosan volt.

Összességében elmondható, Demjén Ferenc koncertjét leszámítva bizony jobbra számított az ember.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert savoya

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr486652095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása