HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Polgármester-választási kampány CBA-val

2014.09.07. 16:52 :: tizenegyker

Mulatságos képet fest Hoffmann Tamás, újbudai polgármester választási plakátja a Fehérvári úton. Egy bizonyos szögből úgy néz ki, a CBA koronát rakott a fideszes polgármesterjelölt fejére. A CBA-vezérek erős politika kötődése miatt talán mindez nem is véletlen.

2014_hoffmanntamas_plakat.jpg

A XI. kerületben az őszi önkormányzati választásokon nagy csata várható. Hoffmann Tamást a Fidesz-KDNP színeiben már nyilvántartásba vették a Nemzeti Választási Irodánál, akárcsak az MSZP-s Molnár Gyulát, aki 2002-től 2010-ig ült a polgármesteri székben, majd a Lágymányosi-öböl privatizációja miatt a vádlottak padján. Molnár Gyulát a telekeladási ügy miatt első fokon felmentették, másodfokon 8 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték. A Kúria azonban hatályon kívül helyezte az ítéletet, és felmentette az egykori polgármestert.

A Jobbik jelöltjét, Szabó Györgyöt szintén nyilvántartásba vették, Görög Krisztián a Szociáldemokratáktól, valamint Gajárszki Áron az LMP-től még döntésre vár. Gajárszki Áron jelenleg önkormányzati képviselő, ő volt az egyetlen tökös legény, aki fel mert szólalni 2013 júniusában a képviselő-testületi ülésen, amiért a kerületi székhelyű civil szervezetek működésére és kulturális programjaik megvalósítására kiírt pályázat fideszes talicskázásba torkollott.

Szólj hozzá!

Címkék: politika választások polgármester

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr326678033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása