HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Miért nem szavaz Hoffmann Tamásra?

2014.09.21. 17:11 :: tizenegyker

Telefonos közvélemény-kutatás zajlik a közelgő önkormányzati választások kapcsán, a XI. kerületben biztosan. Az ilyenkor szokásos kérdéseket teszik fel, ha most lenne a választás, elmenne-e és kire szavazna. Helyi önkormányzati képviselő és polgármester tekintetében egyaránt kíváncsiak. És mégis kicsodák? Többszöri érdeklődés ellenére a vonal túlsó végéről nem jött érdemi válasz, csak nyomták a kamu dumát, hogy ez csak egy felmérés és maguknak csinálják, de az utolsó kérdés után megvilágosultam: "Miért nem szavaz Hoffmann Tamásra?"

Az, hogy a következő önkormányzati választás miről szól, és kikről nem szól, itt megtudható:

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr956717251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása