HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Járdalegalizáció a Fogócska utcában

2015.04.30. 09:05 :: tizenegyker

Tavaly Orbán Viktor miniszterelnök zseniális ötlete nyomán engedélyezték az ittasan kerékpározást, mondván, csupán egy társadalmi igényt legalizálnak.

Most a Fogócska utcában is történt egy társadalmi, lakói igény legalizációja, de ez még jónak is mondható, és nem fog belehalni senki. Az egyirányú utca bal oldalán útburkolati jellel való felfestéssel megengedték, hogy félig a járdán is lehessen parkolni.

150413_fogocskaparkolas.jpg

A környéken amúgy katasztrófa megállni. A Zsombor utcába épített társasház miatt jelentős létszámban nőtt a lakosság száma, hiába van az épületnek teremgarázsa, nyilván a borsos ára miatt nem minden autótulajdonos vásárolt magának beállóhelyet.

A másik probléma az utcából kihajtás. A Csurgói úton a Fehérvári út felől érkező autók vezetői valahogy nem képesek észrevenni a Fogócska utcát, és megadni a jobbkézszabályt. A helyzeten a kereszteződésben szabálytalanul a járdán parkoló járművek okozta takarás tovább ront.

Az útburkolati jelek felfestése amúgy félsiker, egy közérdekű bejelentés nyomán a Budapesti Közlekedési Központ ígérete ellenére a mozgáskorlátozott várakozóhely mérete útburkolat jellel nem lett meghatározva. Nyilván jól jön azért még egy kis lehúzás az autósokról.

Szólj hozzá!

Címkék: parkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr177414812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása