HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Tökéletes ajándék apák napjára?

2016.06.19. 20:02 :: tizenegyker

Olvasom, hogy ma van az apák napja, amit nyilván imádnak és életben tartanak az amcsi marketingesek, és próbálnak azért meglovagolni nálunk is, hátha olyan vásárlási hullámot vált, ki, mint az anyák napja. De ebbe most ne menjünk bele.

Engem az gondolkoztatott el, ha komolyan vennénk az apák napját, akkor illendő lenne ajándékot is venni nekik? De mégis mit?

És még mielőtt vége lett volna a napnak, a Savoya Auchan bejáratánál szemen szúrt a legújabb akció: EB növények focis kaspóban. 1190 forint helyet mindössze 250 forintért.

160619_auchanfocinoveny.jpg

Előttem van a kép, ahogy a családban az asszony vesz a férjének egy ilyet, és közli vele: "Drágám, ezt locsolgassad!"

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás foci auchan savoya

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr508823364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása