HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Parkolási ötleteket vár az önkormányzat

2017.02.21. 20:07 :: tizenegyker

„Újbuda Önnel, Önért épül! Segítse az önkormányzat munkáját, ossza meg parkolással kapcsolatos ötleteit, javaslatait a parkolasiotletek@ujbuda.hu elektronikus, illetve a 1113 Budapest, Bocskai út 39–41. hagyományos levelezési címen. A tárgy mezőbe vagy a borítékra írja rá: Parkolás ötletek.

Írjon, ha úgy érzi, mostanában órákat kell kerengenie a lakása közelében. Közölje: a kerület melyik részén tapasztal problémát (fontos az érintett utca, utcák, tér vagy terek megnevezése), mikor jelentkezik a parkolóhelyek hiánya (reggel, este, munkaidőben, vagy épp munkaidőn kívül), és mi lenne Ön szerint a legjobb megoldás.”

Óriási, miután elcseszték a Bocskai úton a parkolást, új lakóházakat hagytak felépülni úgy, hogy a környéken megoldatlan a parkolás, várják a lakók ötleteit. Miért van olyan érzésem, hogy ez egy olyan fideszes féle nemzeti (kerületi) konzultáció.

Mindenesetre hajrá, küldjétek az ötleteket, de azért kommentben itt is osszátok meg, hogy tudjunk diskurálni róla, és ráfigyelhessünk, hogy megvalósul-e majd valami belőle.

Míg gondolkodtok, egy érdekes parkolási probléma a Bikás parki metrómegállónál.

2 komment

Címkék: önkormányzat parkolás

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr1012280281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csabi1023 2017.02.21. 22:39:18

Fegyvernek utca 6-8. Közel 30 évig az autók rendesen parkoltak, járda mellett hosszába, a játszótér elött keresztbe. Majd jött egy okos és beállt a ház elé ( a járdáoz ) 45 fokba, sréhen. Ezt gyorsan átvette a többi autós is, így a járdárol átmenni a játszóra életveszélyes, mert jobbra balra kombik, kisboszok, persze ha elférek két jármű között. Télen meg minden jeges.A mentőnek kijelölt részre is beállnak, csak ne keljen 5 métert gyalogolni. Van már térfigyelő kamera is, de semmi. Pedig az autók száma 30 év alatt nem növekedett, csak cserélődtek az autók és gazdáik.
Lehetne valami tenni?

Showmiller · http://ujallastakarok.blog.hu 2017.02.22. 10:04:48

A Baranyai Tér, Baranyai utca és környéke legyen hétvégén is fizetős... Sokan akik jönnek az allee-ba, a parkolásért már nem szeretnek fizetni. Ha itt is fizetős lenne, akkor a lakóknak lenne végre hely, és nem este 9ig kellene várni egy közeli parkolóhelyért...
süti beállítások módosítása