HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Zöldséges a buszmegállóban

2016.03.19. 19:05 :: tizenegyker

Az elmúlt négy hónapban a Kondorosi út új buszmegállójánál a környékbeliek már megbékéltek azzal, hogy több parkolóhely fel lett számolva, és tudják, a megállni tilos tábla sem véletlenül lett kitéve. A zöldséges azonban alanyi jogon úgy érzi, neki jár az a hely, ahol korábban is parkolt.

 160319_kondorosizoldseges.jpg

Csakhogy az most már a buszmegálló és annak közvetlen környezete, ahol bizony furgonnak és személyautónak semmi keresni valója. Mert a KRESZ szerint a járdán megállásnak egyik feltétele, hogy azt jelzőtábla vagy útburkolati jel megengedje.

1 komment

Címkék: parkolás buszmegálló

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr438503338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metalmania 2016.05.30. 18:03:54

Már amennyire megbékéltünk... A buszmegállóra gondolok, meg eleve arra, hogy jár itt a busz, amikor ez pár éve még viszonylag csendes környék volt. Ezen a környéken, a CBA miatt egyébként is sokan oda parkolnak, ahova éppen akarnak.
süti beállítások módosítása