HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Sárgamellényesek hozták a szívbajt a lakókra

2010.11.21. 07:46 :: tizenegyker

Sárga kabátot és mellényt viselő kétlábúak pötyögték be PDA-ba a rendszámokat a panelházak parkolói között. Azt hihettük, hogy az önkormányzat újabb nagyszerű intézkedésének köszönhetően parkoló övezetet vezettek be, és december 6-a előtt már osztják a mikuláscsomagokat, vagy a közteresek egy hirtelen kirakott megállni tilos tábla után sarcolnak. De nem. Itt kiderül, hogy a polgárőrök november 20-án lopott autók után kutattak. A budapesti szinten tartott akciónak köszönhetően Újbudán egy lopott autót megtaláltak, Csepelen pedig egy, a XI. kerületből előző nap eltulajdonított kocsi került elő.

Szólj hozzá!

Címkék: polgárőrség autólopás

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr42462402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása