HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Muki-járat a Fehérvárin

2011.01.07. 19:43 :: tizenegyker

Érdekes összeállításban közlekedett reggel a Fehérvári úton a 18-as villamos. Legalábbis az egyik kocsija, melyet két motoros fedett teherkocsi (Muki) fogott közre. Gondolom a Fehérvári végén lévő remízbe tartottak. A hátsó Muki száma 7040, amiről az Index.hu ide vágó fórumában tavaly júniusban még azt írták, hogy légfékszelephiba miatt javításon van. Aki villamostémában jobban el szeretne merülni, bátra olvasgassa a Városi közlekedés, főleg villamosok blogot.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr462568207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ArmandoBertolucci · http://nincsszabaly.blog.hu 2011.01.08. 22:11:56

Köszönjök...

Figyelmeztetés: A webhely megtekintése árthat számítógépének.
A varoskoz.blog.hu címen található webhely a www.freeweb.hu webhelyről is tartalmaz olyan elemeket, amelyek valószínűleg ártalmas programokat is tárolnak – olyan szoftvert, amely árthat számítógépének, vagy engedélye nélkül műveleteket végezhet. Ha csak meglátogatja a kártékony programot tartalmazó webhelyet, már az is megfertőzheti számítógépét.
Ha részletes információt szeretne az elemekkel kapcsolatban, nyissa meg a Google Diagnosztikai oldal - Biztonságos böngészés oldalát az alábbi részére: www.freeweb.hu.
süti beállítások módosítása