HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Újbuda megérezte a földrengést

2011.01.30. 12:35 :: tizenegyker

A Richter-skála szerinti 4,7-es magnitúdójú földrengés rázta meg tegnap kora este Magyarországot. Az epicentruma Oroszlány térségében volt, de Budapesten, azon belül  Újbudán is erőteljesen lehetett érezni. Gazdagrét tetején lévő lakóépületben kisebb károk keletkeztek, valamint a Fehérvári út és Kondorosi út kereszteződésében lévő panelépülethez is riasztották a tűzoltókat, de ott a lépcsőházban lévő repedések valószínűleg korábbról származnak.

1 komment

Címkék: földrengés

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr132625061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

int he 2011.01.30. 23:28:16

Én azon szoktam csodálkozni, hogy még márciusban is kerülnek ki karácsonyfák. Pedig már csak egy kicsit kellene innentől kibírni, és jövőre nem kell újat venni.
süti beállítások módosítása