HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Új rend a Vahot utcai piacon

2013.04.20. 17:22 :: tizenegyker

A szombati napokon hajnali 4 órától nem lehet behajtani a Vahot utca Tétényi út és Bártfai utca közötti szakaszára.

A két hete tartó korlátozást igencsak meglepően fogadták ma a piacra érkezők. Hiába az időkorlátozást tartalmazó kiegészítő táblával ellátott, mindkét irányból behajtani tilos és zsákutcát jelző táblák, az autósok megszokásból vezettek, így döbbenten vették tudomásul a jó szándékú rendőrök és polgárőrök mutogatását a táblákra, akik próbálták megelőzni a közlekedési szabálysértés elkövetését.

Volt olyan persze, aki meg akarta magyarázni, hogy be lehet hajtani, mert ide jön (a kivéve célforgalommal keverte össze az időkorlátozást), de az egyik rendőr még arra is vette a fáradságot, hogy a tudatlan autósoknak a KRESZ könyvben mutassa meg, melyik táblát nem ismerte fel.

130420_vahotpiac.jpg

Egyeseknek nem tetszik az önkormányzat intézkedése, mert pár méterrel odébb kell parkolniuk, más örült annak, hogy végre megszűnik a káosz és az a balesetveszélyes helyzet, ami az utcára jellemző a piac ideje alatt. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, a forgalmi rend változása táblák nagyon hiányoznak.

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés rendőrség piac

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr195236519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása