HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Itt hamarosan családi dohánybolt zárul

2013.06.29. 16:42 :: tizenegyker

"Itt hamarosan Nemzeti Dohánybolt nyílik" analógiájára "Itt hamarosan családi dohánybolt zárul" felirat olvasható a Fegyvernek utca és Vegyész utca kereszteződésében lévő trafikon, magyar lobogóra írva. Az utcában családi vállalkozásként 20 éve áll a trafik, főként alkoholt és cigarettát árulnak. Erősségüket az adta, hogy csupán évente kétszer zártak be, december 25-én és január 1-jén.

130629_fegyvernektrafik.jpg

Az államosított dohányárusítás, a Fidesz trafikmutyija őket is érzékenyen érinti. Nyilván nem volt megfelelő politikai hátszelük, hogy nyerjenek a pályázaton, és tovább árusíthassanak cigarettát. Július 15-től így a dohánytermékek lekerülnek a polcaikról. Ha nem is ez hozta a legnagyobb profitot számukra, ez volt igazából az, amiért betértek az emberek vásárolni hozzájuk. A tulajdonos nem tudja, hogy mi lesz velük, egy biztos, nyitva maradnak, és megpróbálnak valahogy talpon maradni. A termékkör bővítésére nagy lehetőség nincs, hiszen az utca másik oldalán közért és lottózó is van. A szezont kihasználva most még jégkrémet is árulnak.

Jó magam nem cigarettázom, és nagyon ellene vagyok ennek a szenvedélynek. Ettől függetlenül felháborít, ahogy a kormány a fülkeforradalmas többségével, egy tollvonással képes tönkre tenni kisvállalkozókat, családokat, csak azért, hogy a haveri körének a zsebét tömje. Az ilyen döntéshozóknak, jogalkotóknak nem a Parlamentben a helyük.

3 komment

Címkék: cigaretta trafik

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr385383600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása