HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Molnár Gyula mérsékelt visszatérése

2014.10.13. 18:54 :: tizenegyker

Ismét Hoffmann Tamás lett Újbuda polgármestere. A Fidesz-KDNP jelöltjének győzelme azért annyira nem volt elsöprő, az érvényes szavazatok 46,65%-át tudhatta magáénak. Utána következett Molnár Gyula (MSZP) 41,41%-kal, majd Gajárszki Áron (LMP) 6,07%-kal. Szabó György (Jobbik) támogatása csupán 4,79% volt, míg Gehér József Attila (MLP) 0,9%-ot, Görög Krisztián (Szociáldemokraták) 0,18%-ot ért el.

Ettől függetlenül Molnár Gyula kap szerepet a XI. kerületi képviselő-testületben, mert az MSZP-DK kompenzációs listájáról mandátumhoz jutott. A munkába állásának se lesz akadálya, mert a polgármestersége alatt történtek miatt indult eljárásban a bíróság előtt végül sikerült kimosnia magát, nem kell börtönbe vonulnia.

A huszonnégy fős képviselő-testületbe a Fidesz-KDNP részéről tizenöten, az MSZP-DK részéről hatan kerülnek. Az LMP és a Jobbik kompenzációs listáról egy-egy helyhez jutott.

A részletes eredmények itt érhetők el.

Szólj hozzá!

Címkék: politika választások

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr476787923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása