HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Köcsögözés a gyermeknapon

2012.05.27. 20:45 :: tizenegyker

Egész napos gyereknapi rendezvényt tartott az újbudai önkormányzat a Kelenföldi szabadidőparkban, közismert nevén, a Bikáson. Egyebek között ugrálóvár, pónilovaglás, hagyományőrző játékok, arc- és testfestés, koncertek várták a gyermekeket és szüleiket. Fellépett az Irigy Hónaljmirigy, Vastag Tamás, és végül a KFT. Utóbbi egy tisztességes másfélórás programot lenyomott, csakhogy a számok összeállítása alapján nem tudták, hogy milyen rendezvényen is vannak. A "Lefejellek, köcsög! " című számuk azért mégsem idevaló lett volna, bár a közönség, köztük tizenévesek, lelkesen kórusban köcsögöztek. A köcsögözős szám végén eszméltem, érdemes lenne videofelvételt készíteni, de már lekéstem a produkcióról. De azért egy másik számnál rögzítettem a minden buliban van egy részeg hülye mozgáskultúráját (az sajnos lemaradt, ahogy mindenkit átölelve, és nyakba lihegve törte magának előre az utat, hogy az első sorokból csápolhasson).

Szólj hozzá!

Címkék: koncert gyermeknap kft bikás

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr414549660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása