HTML

 

tizenegyker


Budapest XI. kerületének, azaz Újbudának gyönyörű és rémséges oldala.

Fedélzeti kamera

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

  • Meister: Csak nem lesznek idén önkormányzati választások? Ilyenkor érdekes módon sok többéves probléma hipp... (2019.05.30. 08:56) Eltűnt a Fehérvári út szégyene

Limbó hintó szolgáltatás a UPC-től

2015.09.19. 19:54 :: tizenegyker

Új élménnyel gazdagodtak a lakók a UPC-nek köszönhetően az Erőmű utca egyik társházában.

A történet szeptember 7-én, kedden vette kezdetét. A lakók reggel vették észre, hogy társasház függőfolyosójának falán elhelyezett kábelcsatorna elengedte magát. Először kis részen, majd pár nappal később már egy 10 méteres szakaszon lógott. Mivel a közlekedést jelentősen akadályozta, szeptember 11-én, pénteken az egyik lakó bejelentette az UPC-nek. Az ügyfélszolgálat szombat délelőttre ígérte a hibaelhárítást.

150909_eromuupc.jpg

Szerelő persze napokon át nem jött. Pedig nem ártott volna, mert az emeleten pont a lógó kábelcsatorna után egy kisgyermekes család lakik. Ők babakocsival közlekednek. A többi lakónak sem volt egyszerű az élete, főként azoknak, akik nem díjazzák, hogy limbó hintózással lehet csak megközelíteni a lakásukat. Egy idős bácsi végül vastag celluxszal a folyosó korlátjához rögzítette a lógó kábelcsatornát, hogy be tudjon menni a lakásába.

Szeptember 15-én, kedden megérkezett a UPC mestere. Hümmögött egyet, majd elszaladt. A telefonos ügyfélszolgálat az értetlenkedő lakónak azt a tájékoztatást adta, hogy a szerelő úgy értékelte, ehhez bizony két ember és létra is kell, így továbbították a feladatot az alvállalkozójuknak. Azt nem tudták megmondani, mikor állítják helyre a kábelcsatonát.

Szeptember 18-án, pénteken aztán újra érkezett egy ember. Nem kettő, egy. Le is ejtette a negyedikről az egyik fedlapot. De végül megküzdött a feladattal.

Szerencsére a szolgáltatás egy percet sem esett ki, így felfoghatjuk úgy is, a UPC egy plusz szórakoztató kábelcsatornával szolgált.

Szólj hozzá!

Címkék: upc

A bejegyzés trackback címe:

https://tizenegyker.blog.hu/api/trackback/id/tr37801664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása